Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο στην Αθήνα

210.93.41.211     krs@krs.gr

Λίγα λόγια για την KRS

kraikos

Η KRS ιδρύθηκε το 2011 με στόχο την παροχή Λογιστικών, Φορολογικών, Επιχειρηματικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών που θα ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες του σήμερα, αλλά και σε μελλοντικές. Σε ένα συνεχώς εναλλασσόμενο φορολογικό και οικονομικό περιβάλλον, η KRS πιστή στις αρχές που έθεσε από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, προσφέρει αξιόπιστες, καινοτόμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες που διαμορφώνουν και προσφέρουν μια  πραγματικότητα με όραμα για τους πελάτες της.
Μία πραγματικότητα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, άγνοια για τις εξελίξεις και ανησυχία για το επόμενο επιχειρηματικό βήμα. Όλα αυτά, μέσα από ένα ειλικρινές, φιλικό και απόλυτα ξεκάθαρο πλαίσιο συνεργασίας, που όχι απλά επιτρέπει, αλλά προτρέπει τους πελάτες να απαιτήσουν ακόμη περισσότερα από την KRS. Και αυτό το επιδιώκεις μόνο όταν είσαι σίγουρος πως πράγματι μπορείς να προσφέρεις αυτά που υπόσχεσαι. Η KRS μπορεί και το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από τις πραγματικά επιτυχημένες συνεργασίες της με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ιδιώτες αλλά και φορείς.

Με ταχύτητα, αμεσότητα, αξιοπιστία, εχεμύθεια και κυρίως σεβασμό στο αντικείμενο που υπηρετεί, η KRS σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να μετατρέψει τις υψηλού επιπέδου χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που προσφέρει, σε μία πρωτόγνωρη και εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε της πελάτη. Μια εμπειρία που του επιτρέπει να επικεντρωθεί απερίσπαστος στο αντικείμενο που δραστηριοποιείται, απαλλαγμένος από άγχη λογιστικής διαχείρισης και φορολογικούς προβληματισμούς. Το ίδιο μπορεί να κάνει και για εσάς, μέσα από:

  • Το έμπειρο και πιστοποιημένα καταρτισμένο, ανθρώπινο δυναμικό της.
  • Την ταχύτατη και αξιόπιστη πληροφόρηση για τις εξελίξεις του κλάδου σας.  
  • Την άμεση, έγκυρη και αποτελεσματική διευθέτηση των ζητημάτων σας.
  • Την ανθρώπινη αντιμετώπιση και το πραγματικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας.

Αλλά και την καινοτόμο υπηρεσία της ΜΟΕ (Μηνιαίας Οικονομικής Ενημέρωσης). Μία υπηρεσία που αλλάζει τα δεδομένα στην παροχή ποιοτικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που βρίσκουν πρακτική εφαρμογή στην καθημερινότητα κάθε επιχείρησης.
Στην KRS πιστεύουμε πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Υπάρχουν δρόμοι που ακόμη δεν έχετε ανακαλύψει. Εμείς τους έχουμε και σας καλούμε να περπατήσετε δίπλα μας.
Γιατί εμείς… σας υπολογίζουμε!

Γνωριστε την Ομαδα της KRS

Κωνσταντίνος Ράικος

Managing Director

 

Κάτοχος M.Sc/ Λογιστικός & Πιστοποιημένος Φορολογικός Σύμβουλος
Με διορατικότητα και ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος, αξιοποιεί με επιτυχημένο τρόπο την εμπειρία από την πολυετή ενασχόλησή με δύσκολες και απαιτητικές επιχειρηματικές υποθέσεις. Πάντα διαθέσιμος να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας υποδείξει τις λύσεις που πραγματικά χρειάζεστε.

Σπύρος Ράικος

Accounting and Payroll Executive

 

Κάτοχος πτυχίου στην Οικονομική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ( ΠΑ.ΠΕΙ. )
Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διευθέτηση περίπλοκων και απαιτητικών υποθέσεων. Διακρίνεται για την γρήγορη και κυρίως έγκυρη διαχείριση των δημοσίων υπηρεσιών, όπου με αποτελεσματικότητα καταφέρνει να βρίσκει το δρόμο μέσα στους γραφειοκρατικούς λαβύρινθους.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Η εταιρεία μας ανταποκρίνεται.

 Οι επιχειρήσεις που επιλέγουν την εταιρεία μας βασίζονται στις εξιδανικευμένες και ενημερωμένες συμβουλές μας  καθώς και στην γρήγορη ανταπόκρισή μας σε κάθε τους πρόβλημα ή ανησυχία . Παρέχουμε το σύνολο των  χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ( Λογιστικές, Φορολογικές, Οικονομικές , Επιχειρηματικές )  σε ιδιώτες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και  σε άλλους φορείς.

Μέσα από σκληρή δουλειά, έχουμε κερδίσει το σεβασμό των επιχειρηματικών και οικονομικών κοινοτήτων. Αυτός ο σεβασμός απεικονίζει τα διαφορετικά ταλέντα μας, την αφοσίωση και την ικανότητα μας να ανταποκριθούμε γρήγορα σε κάθε σας πρόβλημα .

Είμαστε συνεχώς δίπλα στον πελάτη

Συνδυάζοντας την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας, την εμπειρία και την ενέργεια του προσωπικού μας, κάθε πελάτης λαμβάνει στενή προσωπική και επαγγελματική προσοχή. Εκπροσωπούμε τον κάθε πελάτη μας στο σκέλος που αφορά την δουλειά μας, με μία εξουσιοδότηση λύνουμε όλα τα προβλήματα τους γρήγορα και με αυστηρή επαγγελματικότητα .
Τα υψηλά μας πρότυπα, εξυπηρέτηση και εξειδικευμένο προσωπικό επιτυγχάνουν τις εξαιρετικές επιδόσεις μας. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε πελάτης εξυπηρετείται από την εμπειρία ολόκληρης της εταιρείας μας.

Θέτουμε υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης

Μια λογιστική εταιρεία γίνεται γνωστή από την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει. Η Φήμη της εταιρείας μας αντανακλά τα υψηλά πρότυπα που απαιτούμε από τους εαυτούς μας.
Πρωταρχικός μας στόχος ως αξιόπιστος σύμβουλος πρέπει να παρέχουμε διορατικές συμβουλές για να επιτρέπουν στους πελάτες μας να λαμβάνουν συνειδητές χρηματοοικονομικές αποφάσεις. Δεν δεχόμαστε τίποτα λιγότερο από τον εαυτό μας και αυτό είναι που σας παραδίδουμε.
Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξελίσσουμε τους εαυτούς μας συνεχώς με επαγγελματική βελτίωση των φορολογικών γνώσεων, εργατικών γνώσεων, τεχνικών γνώσεων, οικονομικών καθώς και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σε κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Ενδεικτικοι Πελατες

no-content

Επικοινωνια

Λ.Συγγρου 72, Αθήνα

(210)93.41.211

Τελευταια αρθρα

Κρυμμένοι... στη Μετάφραση :...

Ο Ειδικός Φόρος Ακινήτων μπήκε στη ζωή μας με την ψήφιση του νόμου 309...

Εισόδημα από συγγραφικά δικαιώματα...

Το εισόδημα από συγγραφικά δικαιώματα αντιμετωπίζεται διαχρονικά κατ’ ...

Φορολογική Δήλωση 2017 -...

Σημαντικές οι αλλαγές που θα ισχύσουν για τη Φορολογική δήλωση του 201...

Πόσες αποδείξεις χρειάζονται για...

Με τα έως τώρα δεδομένα και με βάση την απόφαση, μισθωτοί, συνταξιούχο...

Απαλλαγή από το ΦΠΑ...

  Δικαίωμα απαλλαγής των ευκαιριακών εκδηλώσεων από το Φ.Π.Α. για τα ...

Ασφαλιση Συγγενικών Προσώπων Α΄...

Ασφαλιση Συγγενικών Προσώπων Α΄ και Β΄ Βαθμού Συγγένειας σε Ατομικές Ε...

Τελευταία Νέα

Συνέντευξη στο Epidotisimag.gr...

Ο ιδρυτής της KRS παρουσιάζει την επιχειρηματική ...

Ο Κωνσταντίνος Ράικος στο SBC...

Δείτε στο νέο επεισόδιο της εκπομπής ‪#‎Marketing...

Το τμήμα του Ποινικού Μητρώου της Ε...

Αληθινή Ιστορία : ¨Το τμήμα του Ποινικού Μητρώου ...

Συμβουλές για προγράμματα ΕΣΠΑ...

Στην εκπομπή αυτή παρουσιάζουμε συμβουλές σχετικά...

Συμβουλές για Αστική Μη Κερδοσκοπικ...

Συμβουλές για Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, απά...

Παρουσίαση ΙΚΕ - Ιδιωτική Κεφαλαιου...

Παρουσίαση της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας ...

Πιστοποίηση ISO

iso

Πιστοποίηση ποιότητας
EN ISO 9001:2008