Έρευνα & Άποψη
Επικοινωνία
KRS Invoice

To ΚRS Invoice είναι μια εφαρμογή για την αποστολή αρχείων με απλό και γρήγορο τρόπο. Επιτρέπει την εύκολη και άμεση καταχώρηση παραστατικών, αποδείξεων, εξοδολογίων και άλλων εγγράφων.

phone image 1

Η εφαρμογή ΚRS Invoice είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο για όλες τις επιχειρήσεις, που διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά τους.

  • 1. Ταχύτητα στην αποστολή, προς το λογιστήριο, των παραστατικών και άλλων εγγράφων της επιχείρησης σας
  • 2. Άμεση παραλαβή και καταχώρηση των παραστατικών από την ομάδα μας, αυτό σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζεται καθημερινά την πορεία της επιχείρησης σας ( βλ. KRS Reporting )
  • 3. Δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου
  • 4. Δεν χάνεται έξοδα! Πόσες φορές χάσατε μια απόδειξη βενζίνης ή μια απόδειξη από επαγγελματικό γεύμα;

Πώς θα σας φαινόταν να μην χρειάζεται να συγκεντρώνετε κάθε μήνα δεκάδες τιμολόγια και παραστατικά προς το λογιστή σας, ξεχνώντας πολλές φορές να συμπεριλάβετέ κάποιο στοιχείο;

Πόσο συχνά σας έχει τύχει να χρειαστείτε άμεσα ένα τιμολόγιο προμηθευτή προς την επιχείρησής σας, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να σας προωθηθεί άμεσα;

Το KRS Invoice αποτέλεσε την πρώτη από μια σειρά εφαρμογών, το 2018, για Android και IOS, στο πλαίσιο καινοτομίας και αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει η KRS. Εντοπίζοντας από πολύ νωρίς την ανάγκη για αλλαγή και εξέλιξη του επαγγέλματος του λογιστή, καθώς και τη σημασία της ευελιξίας, δημιουργήσαμε το πρώτο εργαλείο για την ηλεκτρονική αποστολή των αρχείων σας με σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου για τους πελάτες μας.

phone image 2
phone image 3

Με τον τροπό αυτό εξασφαλίζετε αφενός ένα πλήρες αρχείο των στοιχείων της εταιρείας σας, ταξινομημένο ανα κατηγορία και ημερομηνία, και αφετέρου γνωρίζετε άμεσα ότι εμφανίζονται στα βιβλία σας όλες οι εγγραφές που αφορούν τις κινήσεις που έχετε πραγματοποιήσει εσείς ή οι εργαζόμενοι σας.

Η εφαρμογή KRS Invoice είναι ένα εργαλείο που παρέχεται δωρεαν σε ολους τους πελάτες της KRS.