Έρευνα & Άποψη
Επικοινωνία
Κωνσταντίνος Ράικος
Founder & CEO, KRS Group

Σημείωμα Διευθύνοντος Συμβούλου

Σας καλωσορίζω στην KRS, στην εταιρεία με ξεκάθαρο όραμα την συμμετοχή στην δημιουργία μιας κοινωνίας επιχειρηματικότητας η οποία θα αναπτύσσει τα μέλη της και θα συνεισφέρει στη δημιουργία των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στον κόσμο.

Η οπτική μας να εξετάζουμε την επιχειρηματική διάσταση, καθώς, και το DNA μας που χαρακτηρίζεται από την καινοτομία δημιουργήσαμε 3 mobile εφαρμογές το KRS Reporting, KRS Invoice και τον Παρασκευά Φορολογά αποδεικνύοντας με τον πλέον πειστικό τρόπο την αποστολή μας που είναι να γίνουμε η γέφυρα των επιχειρήσεων δίνοντας τους εργαλεία ψηφιακά, με ανθρώπινη προσέγγιση, έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό κλάδο και ειδικότερα προσφέρει υπηρεσίες στην Λογιστική, Φοροτεχνική και στην Συμβουλευτική των Επιχειρήσεων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς, καθώς και στελέχη που αναπτύσσονται ραγδαία.

Η προσέγγιση μας είναι ξεκάθαρη και απλή : εξειδίκευση – καινοτομία – ταχύτητα!

Η ομάδα μας

Σπυρίδων Ράικος
Managing Partners KRS Financial Control,
Accounting and Payroll Supervisor
Άννα Τζαγκαράκη
Managing Partner KRS Crete
Acoounting and Tax Supervisor
Χριστίνα Μπουγιούκου
Member of the Board
Internal Auditor
Σοφία Γκίκα
Member of the Board
Payroll Manager