Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο στην Αθήνα

210.93.41.211     krs@krs.gr

Λογιστικά για Ιδιώτες

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, κάθε ιδιώτης και φυσικό πρόσωπο, χρειάζεται τη βοήθεια, τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και τη διορατικότητα αξιόπιστων φορολογικών συμβούλων. Αυτό σας προσφέρει το έμπειρο προσωπικό της KRS, αναλαμβάνοντας σε συνέπεια και επαγγελματισμό να διαφυλάξει τα συμφέροντά κάθε πολίτη που πολλές φορές καλείται να αντιμετωπίσει ολομόναχος μία σειρά φορολογικών θεμάτων και προβλημάτων. Μέσα από ένα σύνολο υπηρεσιών με σύγχρονη προσέγγιση, η KRS σας προσφέρει εκείνες τις λύσεις που θέλετε αλλά και εκείνες που ίσως να αγνοείτε πως υπάρχουν για την περίπτωση σας. Ειδικότερα:

Φορολογική Δήλωση

Συγκεντρώνουμε τα δεδομένα σας, τα αναλύουμε και συζητάμε μαζί σας κάθε προβληματισμό σας έτσι ώστε να σας παρέχουμε σύννομες, ρεαλιστικές και συμφέρουσες επιλογές πριν από την υποβολή της δήλωσής σας. Κάθε δήλωση που υποβάλλουμε, εκτυπώνεται και αρχειοθετείται ώστε να είναι άμεσα στη διάθεσή σας, σε έντυπη αλλά και σε ψηφιακή μορφή.

Δηλώσεις Ακινήτων

Αμετακίνητη από την αρχή της στενής παρακολούθησης όλων των συνεχών αλλαγών στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσία, η KRS αναλαμβάνει να σας βγάλει εύκολα, γρήγορα και σωστά από το λαβύρινθο των εντύπων Ε9, του ΕΝΦΙΑ, του κτηματολογίου αλλά και όλων των συνεπακόλουθων εκκαθαριστικών δηλώσεων που καλείστε να υποβάλλετε.

Ρύθμιση Χρεών

Προσδιορίζουμε επακριβώς τα ποσά των χρεών σας και σας υποδεικνύουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αποπληρωμή τους. Στην KRS έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία ώστε να σας βοηθήσουμε ως προς την επίτευξη μιας σωστής και ρεαλιστικής λύσης που θα σας επιτρέψει να ανταποκριθείτε με συνέπεια και ασφάλεια στις υποχρεώσεις σας.

Κάτοικοι Εξωτερικού

Στην KRS εκμηδενίζουμε τις αποστάσεις, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας και σε κατοίκους του εξωτερικού! Αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση και αποστολή φορολογικών δηλώσεων, εκτελέσεις εμβασμάτων από και προς το εξωτερικό, εισαγωγές συναλλάγματος αλλά και κάθε άλλη περίπτωση όπου ένας κάτοικος εξωτερικού χρειάζεται τις υπηρεσίες ενός αξιόπιστου και εξειδικευμένου συνεργάτη από την Ελλάδα.

Φορολογική Συμβουλή

Στην KRS θέλουμε και μπορούμε να σας διαθέσουμε το χρόνο και τις γνώσεις μας για οποιοδήποτε φορολογικό θέμα σας απασχολεί ή πιστεύετε πως πρόκειται να σας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον. Κλείστε το δικό σας ραντεβού με έναν υπεύθυνο σύμβουλο της KRS και απαλλαγείτε από λανθασμένες πληροφορίες, λάθος κατευθύνσεις και άγχος. Στην KRS θα λάβετε μόνο έγκυρες και επιστημονικές απαντήσεις που μετατρέπονται σε πραγματικές λύσεις.

Εκπροσώπηση σε Δημόσιες υπηρεσίες

Απέναντι στο τέρας της γραφειοκρατίας η KRS είναι θωρακισμένη με την πανοπλία των εξειδικευμένων γνώσεων και της εμπειρίας. Με μία απλή εξουσιοδότηση δίνετε εντολή στην KRS να σας εκπροσωπήσει γρήγορα, σωστά και επιτυχημένα σε κάθε δημόσια υπηρεσία. Από τις μικρές καθημερινές μάχες με το Ελληνικό Δημόσιο, μέχρι τις πλέον απαιτητικές υποθέσεις, κερδίστε χρόνο, απαλλαγείτε από το άγχος και αισθανθείτε σιγουριά για την επιτυχή έκβαση του ζητήματος που σας απασχολεί.

Έλεγχος αποδοχών

Θέλετε να γνωρίζετε αν τα χρήματα που λαμβάνετε από την εργασία σας ή τη σύνταξή σας, ανταποκρίνονται σε αυτά που πρέπει από το νόμο να λαμβάνετε; Η KRS σας λύνει τα χέρια και σε αυτό τον τομέα. Επικαιροποιημένη ενημέρωση αναφορικά με τις αποδοχές σας, όποιες και αν είναι αυτές, ώστε να γνωρίζετε επακριβώς τι ακριβώς δικαιούστε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διεκδικήσετε τα νόμιμα δικαιώματα σας!

ΜΕΛΟΣ KRS

Γίνετε μέλος στην KRS και επωφεληθείτε. Αυτή η υπηρεσία αφορά μόνο τους ιδιώτες φυσικά πρόσωπα και έχει σκοπό την εξυπηρέτηση σας με διάρκεια. Δείτε περισσότερα εδώ: ΜΕΛΟΣ KRS

Επικοινωνια

Λ.Συγγρου 72, Αθήνα

(210)93.41.211

Τελευταια αρθρα

Κρυμμένοι... στη Μετάφραση :...

Ο Ειδικός Φόρος Ακινήτων μπήκε στη ζωή μας με την ψήφιση του νόμου 309...

Εισόδημα από συγγραφικά δικαιώματα...

Το εισόδημα από συγγραφικά δικαιώματα αντιμετωπίζεται διαχρονικά κατ’ ...

Φορολογική Δήλωση 2017 -...

Σημαντικές οι αλλαγές που θα ισχύσουν για τη Φορολογική δήλωση του 201...

Πόσες αποδείξεις χρειάζονται για...

Με τα έως τώρα δεδομένα και με βάση την απόφαση, μισθωτοί, συνταξιούχο...

Απαλλαγή από το ΦΠΑ...

  Δικαίωμα απαλλαγής των ευκαιριακών εκδηλώσεων από το Φ.Π.Α. για τα ...

Ασφαλιση Συγγενικών Προσώπων Α΄...

Ασφαλιση Συγγενικών Προσώπων Α΄ και Β΄ Βαθμού Συγγένειας σε Ατομικές Ε...

Τελευταία Νέα

Συνέντευξη στο Epidotisimag.gr...

Ο ιδρυτής της KRS παρουσιάζει την επιχειρηματική ...

Ο Κωνσταντίνος Ράικος στο SBC...

Δείτε στο νέο επεισόδιο της εκπομπής ‪#‎Marketing...

Το τμήμα του Ποινικού Μητρώου της Ε...

Αληθινή Ιστορία : ¨Το τμήμα του Ποινικού Μητρώου ...

Συμβουλές για προγράμματα ΕΣΠΑ...

Στην εκπομπή αυτή παρουσιάζουμε συμβουλές σχετικά...

Συμβουλές για Αστική Μη Κερδοσκοπικ...

Συμβουλές για Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, απά...

Παρουσίαση ΙΚΕ - Ιδιωτική Κεφαλαιου...

Παρουσίαση της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας ...

Πιστοποίηση ISO

iso

Πιστοποίηση ποιότητας
EN ISO 9001:2008