Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο στην Αθήνα

210.93.41.211     krs@krs.gr

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Τραπεζική Χρηματοδότηση

Σας βοηθούμε στη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας και αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία έκδοσης δανείου αποκλειστικά και αυστηρά για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Σας παρουσιάζουμε όλες τις δυνατές επιλογές, ετοιμάζουμε το φάκελό σας και είμαστε δίπλα σας από την αρχή μέχρι και το τέλος, παρέχοντάς σας παράλληλα τις εξειδικευμένες συμβουλευτικές μας υπηρεσίες. Όλα αυτά εφόσον έχουμε σαφή και έγκυρα στοιχεία για το αν πραγματικά σας συμφέρει χρηματοοικονομικά και με γνώμονα πάντα τη δική σας προστασία και ασφάλεια.

Προγράμματα ΕΣΠΑ

Στην KRS παρακολουθούσε στενά όλο το φάσμα των Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, ώστε να διακρίνουμε άμεσα εκείνο το οποίο ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις χρηματοδοτικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Με το υψηλό επίπεδο πληροφόρησής μας, μπορούμε να έχουμε έγκαιρη ενημέρωση τόσο για τις νέες προκηρύξεις προγραμμάτων αλλά και για εκείνες που έπονται, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για την αποτελεσματική διεκδίκησή τους. Στην KRSαναλαμβάνουμε την πλήρη προετοιμασία και υποβολή του φακέλου σας για ένταξη σε κάποιο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Επιχειρηματικά Σχέδια

Σχεδιάζουμε και είμαστε δίπλα σας κατά την υλοποίηση τους, επιχειρηματικά σχεδία που πραγματικά μπορούν να σας δώσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται το ξεκίνημα αλλά και η εξέλιξη μιας νέας ή παλαιάς επιχείρησης. Χωρίς έτοιμες φόρμες και πρότυπα που η επανάληψή τους μαρτυρά έλλειψη έμπνευσης, δημιουργικότητας και επαγγελματισμού, η KRS σχεδιάζει και σας προτείνει εξατομικευμένα επιχειρηματικά πλάνα που μπορείτε να υλοποιήσετε, γιατί πολύ απλά έχουν σχεδιαστεί με βάση τις δικές σας και μόνο ανάγκες και δυνατότητες. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες απευθύνονται όχι μόνο σε μεγάλες αλλά και σε μικρές επιχειρήσεις για τις οποίες μάλιστα η KRSέχει αναπτύξει έναν ξεχωριστό υποτομέα Επιχειρηματικών Σχεδίων!

Χρηματοοικονομικά Εργαλεία Επιχειρήσεων

Κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή. Γι’ αυτό και χρειάζεται εκείνα τα ξεχωριστά εργαλεία που θα τη βοηθήσουν να γίνει καλύτερη και αποδοτικότερη. Στην KRSόχι μόνο υιοθετούμε και προσαρμόζουμε στα ελληνικά δεδομένα μία σειρά από αξιόπιστα, πιστοποιημένα και επιβεβαιωμένης αποτελεσματικότητας Χρηματοοικονομικά Εργαλεία αλλά αναπτύσσουμε και τα δικά μας! Δημιουργούμε σύγχρονα Χρηματοοικονομικά Εργαλεία που λαμβάνουν υπόψη όλες τις απαραίτητες παραμέτρους που βοηθούν τη διάγνωση, διαχείριση, βελτίωση και εξέλιξη μίας επιχείρησης, με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων. Των δικών σας αποτελεσμάτων!

Εξατομικευμένη Συμβουλευτική

Στην KRS αποκαλούμε την υπηρεσίες αυτές: “Εξατομικευμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες”. Στη γλώσσα των επιχειρηματιών όμως, μεταφράζεται ως: «Έχω δίπλα μου το δικό μου σύμβουλο!». Οι σύγχρονες προκλήσεις που καλούνται να ανταποκριθούν οι σημερινοί επιχειρηματίες δεν έχουν καμία σχέση με εκείνες του παρελθόντος. Είναι σαφώς περισσότερες, πιο απαιτητικές και το κυριότερο; Δεν είναι ίδιες και για όλους! Η κοινή αντιμετώπιση με ίδιες λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα των επιχειρήσεων, μόνο επιπλέον προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν. Στην KRSσας προσφέρουμε την Εξατομικευμένη Συμβουλευτική που πάντα θέλατε, δίνοντας προτάσεις, λύσεις και διεξόδους για όλα τα θέματα που αφορούν την επιχείρησή σας, αποκλειστικά και μόνο για εσάς!

Στρατηγικός Σχεδιασμός επιχείρησης

Στον πόλεμο της επιχειρηματικότητας κάθε επιχειρηματίας χρειάζεται να έχει δίπλα του όλες εκείνες τις εφεδρείες γνώσης και πληροφόρησης που θα του επιτρέψουν να “αμυνθεί”, να “επιτεθεί”, να υπερασπίσει και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα τα δικά του αλλά και της επιχείρησής του. Εξατομικευμένα, στοχευμένα και με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας, οι υπηρεσίες Στρατηγικού Σχεδιασμού της KRS, απευθύνονται σε κάθε επιχειρηματία που χρειάζεται το δικό του, καθημερινό σύμμαχο στην πραγματοποίηση του οράματος που έχει θέσει. 

Επικοινωνια

Λ.Συγγρου 72, Αθήνα

(210)93.41.211

Τελευταια αρθρα

Κρυμμένοι... στη Μετάφραση :...

Ο Ειδικός Φόρος Ακινήτων μπήκε στη ζωή μας με την ψήφιση του νόμου 309...

Εισόδημα από συγγραφικά δικαιώματα...

Το εισόδημα από συγγραφικά δικαιώματα αντιμετωπίζεται διαχρονικά κατ’ ...

Φορολογική Δήλωση 2017 -...

Σημαντικές οι αλλαγές που θα ισχύσουν για τη Φορολογική δήλωση του 201...

Πόσες αποδείξεις χρειάζονται για...

Με τα έως τώρα δεδομένα και με βάση την απόφαση, μισθωτοί, συνταξιούχο...

Απαλλαγή από το ΦΠΑ...

  Δικαίωμα απαλλαγής των ευκαιριακών εκδηλώσεων από το Φ.Π.Α. για τα ...

Ασφαλιση Συγγενικών Προσώπων Α΄...

Ασφαλιση Συγγενικών Προσώπων Α΄ και Β΄ Βαθμού Συγγένειας σε Ατομικές Ε...

Τελευταία Νέα

Συνέντευξη στο Epidotisimag.gr...

Ο ιδρυτής της KRS παρουσιάζει την επιχειρηματική ...

Ο Κωνσταντίνος Ράικος στο SBC...

Δείτε στο νέο επεισόδιο της εκπομπής ‪#‎Marketing...

Το τμήμα του Ποινικού Μητρώου της Ε...

Αληθινή Ιστορία : ¨Το τμήμα του Ποινικού Μητρώου ...

Συμβουλές για προγράμματα ΕΣΠΑ...

Στην εκπομπή αυτή παρουσιάζουμε συμβουλές σχετικά...

Συμβουλές για Αστική Μη Κερδοσκοπικ...

Συμβουλές για Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, απά...

Παρουσίαση ΙΚΕ - Ιδιωτική Κεφαλαιου...

Παρουσίαση της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας ...